Grattis Per-Åke Björlin till dina 80 år!

perake-b

I morgon 27/9 fyller hedersledamoten Per-Åke Björlin 80 år.  Per-Åke  har funnits i SK Kamraterna så länge jag kan minnas, enligt hörsägen gick han med nån gång 1958-59. I klubben har han bl.a. skött den tunga posten som kassör med bravur ett ohyggligt antal år. Jag har inte koll på exakt hur många, men som lagledare i förstalaget minns jag att det  alltid var smidigt att ha med honom att göra.

Per-Åke var också motorn (tack vare sitt arbetet inom tryckeribranschen) till att vår numera vilande  klubbtidning SchackKamraten  trycktes och gavs ut  i pappersform under ett 30-tal år. Ett jättejobb gjorde han där!

På senare år har Per-Åke  renskrivit åt hemsidan, ”Jubileumskriften  30 år ” som endast gavs ut i 5 ex 1950.

Schack spelar han fortfarande, men mest numera hos Göteborgs Schackveteraner. Men när klubben i våras ordnade med tävlingen Ingemars minne på legendariska Annedalsgården då kunde inte Per-Åke motstå gamla schackminnen utan var bara tvungen att vara med.

Grattis till dina 80 år Per-Åke!

Matti/Styrelsen

 

Tillbaka till startsidan >