Finns intresse för Svenska Cupen?

Fortfarande finns chansen att vara med i Svenska Cupen för 4-mannalag nästa helg. Jag pratade med Pontus Carlsson över telefon i förmiddags och han saknar verkligen Kamraterna på listan över anmälda lag. Hörde att Amir är sugen på att spela. Några fler som är sugna på att spela för Kamraterna? Detta är ett utmärkt tillfälle att spela av sig lite ringrost utan att behöva tänka på rankingtalet!

Är du intresserad – maila mig på antonaberg1@gmail.com så försöker jag sy ihop ett lag!

Här hittar du inbjudan

Kort om tävlingen. Det är en rolig lagtävling för 4-mannalag med 7 ronder snabbschack med 30 sekunders tillägg per drag. Handikappsreglerna gör att svagare lag på papperet har en chans att mäta sig med de starkaste lagen.

Klubben står för anmälningsavgiften resten står spelarna för.

/Anton

Tillbaka till startsidan >