Stig Larsson: I Fädrens Spår För Framtida Segrar!

Stig Larsson, lagledare i 3:an:

I Fädrens Spår För Framtida Segrar!

Hej!
Ni skrev ju en vädjan till alla Kamraternas lagledare att höra av sig till er, med ett bidrag i någon form. Jag har inget parti, som är värt publicering, att komma med, men däremot en redogörelse för höstens något mediokra insatser, och en förhoppning, att vårterminen skall gå mot ljusare tider och därmed bättre spel från tredjelagets sida!
Den första matchen mot Fenix 2, började bra med en snabb 2-0 ledning för oss, men slutade likväl i ett trist oavgjort resultat. Det känns alltid mer som ett misslyckande att behöva släppa en säker ledning, än att hämta upp ett underläge. Alltnog, jag tyckte de spelade bättre än vad deras rankingtal visade, men så hade de ju också en Petroff i laget!
I andra matchen spelade vi borta mot Manhem 7. Där var jag den store syndaren och svarade för vår enda förlust i matchen. Jag slarvade bort material redan i spelöppningen, och vad hjälpte det sedan att jag kämpade i 5 timmar och 54 minuter ( alltså endast 6 minuter från full tid), när motstånd- aren är ett lejon med en åsnas envishet!
Eftersom övriga partier slutade remi, med mersmak för oss, så var det bara att bita i det sura äpplet och notera 3-2 för Manhem 7. Den tredje höstmatchen spelade vi mot Bosna 2, en på papperet säker vinst. Men man vinner inte matcher utan att spela om poängen, och det gjorde vi bättre den här gången och lyckades kämpa till oss en knapp seger med 3-2.
Det som har skett har skett. Det bästa vi kan göra i tredjelaget, är att vinna samtliga våra återstående matcher i serien. Vi får för övrigt en utmaning redan i första matchen, då vi möter GSS 1 hemma. Det laget har kanske bättre rankingtal än oss, men det får utgöra en sporre för oss att segra!
Sedan tycker jag att vi måste spotta i nävarna och ta nya tag för att komma före 4:e laget placeringsmässigt!
Som sagt var: I Fädrens Spår För Framtida Segrar!