Schack-Kamraten 1979 nr 1 och 2

Kamrater!
Som ett led i Kamraternas 100 åriga jubileum kommer alla nummer av Schack-Kamraten sedan starten 1973 att skannas in av SKK:s webredaktion. På hemsidan kommer det kontinuerligt att meddelas när ett nytt nummer är färdig för läsning. Samtliga inskannade årgångar kommer så småningom att finnas under huvudmenyn Kamraterna 100 år!

I nummer 1979/1 kan man bland annat läsa att Bengt Svensson och Ingvar Andreasson var med i Hallsbergs Internationella juniorturnering där Bengt blev trea. Kamraterna vann Lag-DM. Bengt toppade rankinglistan den 1/5 med 2329 och han vann blixt-DM. Gösta Svenn var på turné i Europa tillsammans med Ingvar Andreasson och Kent Jägerflod. En tabell hur man räknade ut sitt LASK-tal finns även med.

I nummer 1979/2 kan man bland annat läsa att Bengt Svensson vann KM överlägset, 21 spelare deltog, och att Kamraterna gick nästan till lag-SM –final i Allsvenskan. Matti Svenn rapporterade från Rilton och Bengt Svensson från SM i Borås. Ett frågeformulär till Kamratspelarna fanns också med.

1979/2
Tillbaka till startsidan >