Inbjudan till Kvibergspelen

Den 5-7 maj kommer SS Manhem anordna deltävling nummer sju i Sveriges schackförbunds riksomfattande grandprixserie. Själva tävlingen, som går under namnet Kvibergspelen, kommer på nästan alla punkter; alltså exempelvis tävlingsförhållanden, priser, startfält och mer vara av mycket god klass. I Göteborg har vi inte haft en grandprixtävling innan och heller inte, på mycket länge, en öppen tävling av den här magnituden. För att tävlingar I Göteborg likt Kvibergspelen skall ha en chans att överleva från år till år är bedömer vi att det nästan en är nödvändighet att ganska många Göteborgare ställer upp. Vi vänder oss därför till övriga schackgöteborg och hoppas ödmjukt på att vi kan få hjälp att nå ut till Göteborgs schackspelare.

För Kvibergspelens arrangörskommitté genom:

Harald Berggren Torell – SS Manhem

Inbjudan

Tillbaka till startsidan >