Inbjudan till knatterallyt Västkustpassanten

Hej
Här kommer en inbjudan till Göteborgs sjätte knatterally VÄSTKUSTPASSANTEN som går av stapel 4 febr 2017 i Jörlanda innan Stenungsund. Vi hoppas Er klubb vill delta. Detta året har vi fått väldigt många sponsorer som vill visa även företag i Stenungsunds kommun vill stötta sina lokala föreningar.
Men för att vi ska kunna planera på bästa sätt önskar jag att du som tränare hjälper oss att återkoppla.

Om några av dina ungdomar ska delta, kan du som tränare vara så god och maila mig så jag vet ungefär på en höft, hur många barn från er klubb som kommer. Ett litet mail räcker (t.ex. vi ifrån xxxx schackklubb kommer med 10 barn).

 På Örgrytedraget och även nu på Majornapokalen så dök det upp VÄLDIGT många barn som inte var anmälda.

Det ställer till det vid lottningen om vi har 20-40 st som vi måste nyregistrera i datorprogrammet. Vi vill ju alla att barnen ska få en rolig upplevelse och att schacket ska vara i fokus, inte sitta vid brädet och vänta på bättre tider.

Vi kommer även i år att sälja böcker och liknande åt schackbutiken, så har du önskemål om att få köpa just en speciell bok som schackbutiken säljer, var god mail en vecka i förväg så ordnar vi detta.

Med vänlig hälsning

Mark Peters från Stenungsunds schackklubb

Inbjudan

Tillbaka till startsidan >