Kamraterna missade Elitserien

med oerhört liten marginal. Efter den snöpliga (men inte orättvisa) förlusten mot Uppsala i går tog sig laget (som för första gången i år var helt ordinarie) i dag samman och slog erkänt svåra Rockaden Umeå med 4,5-3,5 . Men för att Kamraterna skulle ta den viktiga andra Elitserieplatsen krävdes också att Uppsala  skulle slå Malmö AS. Nu lyckades Malmös Anders Nilsson vinna det sista partiet i den matchen och därmed rädda matchen till oavgjort för deras del, vilket räckte till spel i elitserien för första gången (är det väl).

I Kamratlaget har vi haft följande ordentliga poängplockare under säsongen: Lars Madebrink 6,5 av 7, Tom Borvander 6,5/9, Bengt Svensson 5,5/9 och Gösta Svenn 5/6.  Övriga har krigat på trots mycket motflyt, undantagen Amir Mohammadi som tagit 2/2, och som förstås hade varit med i fler matcher om  inte arbetet ställt hinder.

Från Kamraternas håll gratulerar vi Umeå och Malmö till framgångarna i denna oerhört jämna superetta och får själva se fram mot nya möten mot svåra motståndare som Västerås, Burgsvik, Uppsala, Norrköping, Växjö med flera lag.

superettan1516

Resultat superettan.

 

Tillbaka till startsidan >