Ingvar Gummesson avliden

Ingvar gummesson
Ingvar Gummesson

Från det första mötet på Annedalsgården i början på 1970-talet till lusseavslutningen hos Gbgs Schackveteraner förra tisdagen har jag haft glädjen att känna Ingvar Gummesson, trofast vän under alla mellanliggande år.
Nu får vi hålla tillgodo med de ljusa minnena.

Ulf Nyberg

Själv minns jag Ingvar som Kamraternas ständige sekreterare. Han var alltid med i styrelsen och kunde alltid tänka sig att ställa upp för omval. Det vara bara på senare år som han tyckte sig ha gjort sitt. Ingvar var lågmäld som person, lyssnade hellre och lät andra i stället tala. När han kom till brädet var han däremot inte rädd för att ta sig ton. Som här som vit i Veteran-SM i Stockholm 2007 mot Anders Öhman.

Ingvar Gummesson - Anders Öhman Veteran SM 2007
Vit vid draget
Ingvar Gummesson – Anders Öhman
Veteran SM 2007

19.Sxf7! Kxf7 20.fxe6+ Kxe6 21.d5+ cxd5 22.cxd5+ Lxd5 23.Lxd5+ Kxd5 24.Dd2+ 1-0 Spela igenom hela partiet.

Matti Svenn

Begravning sker 8 Januari 2016 kl. 11.00 i Tuve kyrka.

Ingvar gummesson d annons

 

 

 

Tillbaka till startsidan >